Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-19 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.03.2022
Termíny doplňkových kurzů
Vypsali jsme nové termíny pro doplňkové kurzy. Tyto kurzy jsou určené pro absolventy základního masérského kurzu. Volné termíny:16. 4. 2022 - Lávové ... číst celé
22.01.2022
Rekvalifikační masérský kurz
Nabízíme jedno volné místo v rekvalifikačním masérském kurzu sportovních masáží. Začínáme 5. 2. 2022. Kontakt na lektorku 605 110 154. číst celé
31.05.2021
Otevíráme Wellness
Dne 31. 5. 2021 opět otevíráme wellness studio. Podmínky vstupu jsou antigenní test, očkování nebo prodělání nemoci. Děkujeme za pochopení. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
24.03.2022 Bio produkty
5 důvodů pro konzumaci zeleného ječmene GW
Zelený ječmen Green Ways je prospěšný pro naše zdraví a krásu. číst celé
21.03.2022 Masáže
Jaro je tady. Jak pečovat o lymfu?
Nemůžete zhubnout, ať děláte co děláte? Na vině může být zpomalený nebo neprůchodný lymfatický systém. Projevuje se i tíhou v nohách, vznikem celulit... číst celé
22.12.2018 Masáže
Masáže jsou pro naše tělo dobré
Masáže jsou pro naše tělo velmi povzbuzující, dokáží tělo zregenerovat. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

5 důvodů pro konzumaci zeleného ječmene GW
24.03.2022 Bio produkty
5 důvodů pro konzumaci zeleného ječmene GW
Zelený ječmen Green Ways je prospěšný pro naše zdraví a krásu. číst celé
Jaro je tady.  Jak pečovat o lymfu?
21.03.2022 Masáže
Jaro je tady. Jak pečovat o lymfu?
Nemůžete zhubnout, ať děláte co děláte? Na vině může být zpomalený nebo neprůchodný lymfatický systém. Projevuje se i tíhou v nohách, vznikem celulit... číst celé
Masáže jsou pro naše tělo dobré
22.12.2018 Masáže
Masáže jsou pro naše tělo dobré
Masáže jsou pro naše tělo velmi povzbuzující, dokáží tělo zregenerovat. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Šafaříkova 417/4
Liberec 2
460 01

 

 
Kontakty
Logo
Harmony Line Liberec
Zavolejte nám
(Po-Pá, 9-19 hod.)
© 2021, Harmony Line Liberec
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz